Touch Mouse

Touch Mouse 1.0

Afstandsbediening voor pc en Mac

VOOR

  • Gevoelige muis
  • Gemakkelijke installatie
  • Snelle verbinding

TEGEN

  • Geen beveiligde verbinding

Essentieel
10
Touch Mouse maakt van je iPod of iPhone een gratis afstandsbediening en muis. De handige software verbindt in een paar seconden met de Logitech Server, een programma dat je gratis installeert om iPhone en computer met elkaar te verbinden.

Met Touch Mouse transformeer je je iPod Touch of iPhone tot muis én keyboard. Het scherm van je apparaat verandert in een aanraakgevoelig touchpad (het vierkante muis-vlak dat je ziet op laptops) met drie knoppen. Raak je het toetsenbord-icoontje aan, dan opent het bekende schermtoetsenbord op je iPod / iPhone. Dit toetsenbord werkt als een gewoon toetsenbord, waardoor je vanaf je bank websites invoert of teksten schrijft voor je blog!

Touch Mouse werkt uitstekend samen met de Logitech server en verbindt in luttele seconden. De server is nodig om de 'poort' tussen beide applicaties te openen. Onder de extra's bij deze recensie vind je de downloadlocatie van dit programma.

Touch Mouse is de simpelste oplossing voor pc- en Mac-bediening op afstand. De muis is gevoelig en accuraat, het toetsenbord werkt prima en dit programma is nog gratis ook. Het scherm van je iPod of iPhone mag dan kleiner zijn dan een toetsenbord, het is groter dan een touchpad op je laptop. Touch Mouse is dus in feite een draadloze muis én toetsenbord in één.

Meeste downloads Utilities & Tools voor Iphone

Meer
Touch Mouse

Download

Touch Mouse 1.0

Beoordelingen about Touch Mouse